szerző:
hvg.hu

Univerzális Windows 10-es appként jelent meg a Microsoft fordító alkalmazásának frissítése, nem is akármilyen konkurenciát állítva a Google Fordítónak.

Béta fázisából frissítette a Microsoft fordító appját, a Translatort, amely most univerzális alkalmazásként és ingyen tölthető le bármilyen Windows 10-et futtató eszközre a Microsoft Store-ból.

Az alkalmazás 50 nyelv között kínál fordítószolgáltatást, 18 nyelv között tud beszéd alapján fordítani és 19 nyelvnél van lehetőség a különféle feliratok értelmezéséhez, ehhez persze olyan eszközre van szükség, amelyen kamera is van.

©

Az app még arra is használható (sajnos nem minden nyelven), hogy a hangszóró ikonra kattintva hallgathassuk meg a helyes kiejtést. Még arra is van lehetőség, hogy fordítócsomagokat töltsünk le, így a szolgáltatás használatához internetkapcsolatra sincs szükség.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!