szerző:
hvg.hu

Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit.

Indul a totális háború: nekimegy az Iszlám Államnak az Anonymous

Totális háborút hirdetett az Iszlám Állammal szemben az Anonymous hackercsoport a múlt heti párizsi terrortámadás-sorozat után. (A témával kapcsolatos összes hírünket ide kattintva böngészheti.)

Végre megoldották minden fülhallgató legidegesítőbb problémáját

Hat nap alatt több mint 140 millió forint gyűlt össze Kickstarteren arra a fülhallgatóra, ami a fejlesztők szerint minden eddiginél kényelmesebb és hatékonyabb lehet.

Ha ilyen levelet kap az OTP-től, nehogy rákattintson

Adathalász támadások kivédésére hivatkozó adathalász támadással próbálják meg csőbehúzni az OTP ügyfeleit. Azt írják, aki nem reagál, annak zárolják a számláját.

2020-ra jönnek a szupertelefonok?

A biológiai evolúció egy érdekes gondolatra ihlette a Huaweit.

Újratelepíti a gépét? Innen töltheti le ingyen és gyorsan az összes fontos programot

Egy új számítógép önmagában egy élettelen hardver, a rá telepített szoftverek teszik igazán hasznossá. Az alábbiakban a programok kiválasztásához és installálásához mutatunk egy oldalt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!