szerző:
hvg.hu

Megjelent a Skype androidos alkalmazásának új verziója, melyben több hasznos újítás is helyet kapott. Az egyik legfontosabb, hogy mostantól az üzenetek szövegében is bármit megtalál az app.

A Microsoft fejlesztői szerint nagy igény mutatkozott felhasználói oldalon az üzenetben kapott videók lementésére, így most ezt is megoldották: az androidos app 6.11-es verziójában elég csak rábökni az üzenetben küldött vagy fogadott videóra, majd a felugró menüből a mentés opciót kiválasztani, így a mozgókép bekerül az eszközön tárolt többi videó közé.

©

A frissítéssel a beszélgetéseket is sokkal könnyebben menedzselhetjük, például a közös kereső segítésével egyszerűen kereshetünk a tartalmukban. Ez nagyon hasznos olyankor, ha nem tudjuk már, hogy egy linket, címet vagy bármilyen adatot melyik ismerősünk is küldött át Skype-on, csak abban vagyunk biztosak, hogy valaki átküldte.

A galériából egyetlen mozdulattal oszthatunk meg képet egy csoportos beszélgetésben, illetve onnan tovább is küldhetjük azt egy másik csoportnak. Az új Skype-ba új hangulatjelek is kerültek, de ha üzenetben kapunk egy újat, azt egy mozdulattal továbbküldhetjük egy másik ismerősünknek.

A Skype új, 6.11-es verziója már letölthető/frissíthető a Google Play áruházból.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!