szerző:
hvg.hu

Egészen egyedi matricákat készíthetünk egy ügyes androidos alkalmazással.

Igazán testre, pontosabban arcra szabott matricákat (stickereket) készíthetünk a Bobble nevű ingyenes androidos appal, ugyanis a saját fotónkat használhatjuk fel hozzá, de azért ismerőseink fényképeivel is kísérletezhetünk. Ennek megfelelően szelfizhetünk, vagy akár a telefonunkon őrzött képekből is válogathatunk.

A valóban egyedi stickereket megoszthatjuk a közösségi oldalakon, esetleg a telefonunk fájlmegosztó alkalmazásával, és ami a legjobb az egészben, a címzettünk akkor is megkapja és megnézheti ezt a stickert, ha a telefonjára nincsen telepítve a Bobble.

©

Ahhoz, hogy elkészítsük a matricát, az app letöltése után egyszerűen a Let’s Booble gombra kell kattintanunk, majd képforrást kell választanunk (illetve, mint említettük, szelfizhetünk is). A képet egyszerűen beállíthatjuk úgy, hogy a legjobb eredményt kapjuk, sőt ehhez még különféle képszerkesztő eszközöket is bevethetünk.

Az appal egyébként nem csak matricákat készíthetünk, ugyanis további két opció is a rendelkezésünkre áll még: a Storiest választva képregény-szereplővé avanzsálhatjuk magunkat, a Canvas alatt pedig különféle öltözékekkel, hátterekkel, szövegekkel dobhatjuk fel saját matricáinkat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!