szerző:
hvg.hu

A Xiaomi hamarosan piacra küldi a Redmi Note 3-at, amely tovább gyarapítja az olcsó, de jó felbontású telefonok táborát.

A Xiaomi Redmi Note család tagjait nagy kijelző és megfizethető ár jellemzi. Ide érkezik a Redmi Note 3 is, amely azért néhány kiemelkedő specifikációt is kapott.

A fémházba bújtatott eszköz 5,5”-es képernyőjének felbontása 1920 x 1080 pixel. A készülék belsejében 64 bites, nyolcmagos MediaTek Helio X10 processzor dolgozik. Kétféle változat érkezik, az egyikben 2 GB RAM és 16 GB-nyi belső tárhely lesz, a másikban pedig 3 GB RAM és 32 GB tárhely.

©

A Redmi Note 3 a legvastagabb pontján is csak 8,65 mm, és a tömege (164 gramm) csak 4 grammal több a Redmi Note 2-nél. Mindkét változat két SIM-es, és egyaránt támogatják a 4G LTE-t.

©

Az Android 5.1 Lollipopot futtató telefon hátoldalán egy 13 MP-es, míg elöl egy 5 MP-es kamera lesz. A hálózatfüggetlen működési időről egy bivalyerős, 4000 mAh-s akku gondoskodik. A telefonhoz ugyan nincsen microSD-s bővítési lehetőség, de e kis negatívumra gyógyír lehet az ár, ami 140, illetve 170 dollárnak, ezek 50 ezer forint körüli összegnek felelnek meg.

Ha érdeklik a új androidos telefonok, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!