szerző:
hvg.hu

Az alábbi oldal könnyebbé teszi a filmek megismerését, a legjobbak kiválasztását.

Ha egy adott időszak legjobb filmjeire vagyunk kíváncsiak, érdemes ellátogatni a Film Hunt nevű weboldalra. Itt nemcsak egy időintervallumon belül, hanem műfajok szerint is kereshetünk filmeket. A találatok közötti eligazodást csillagozott értékelés is segíti.

Az angol nyelvű oldalra fellépve nincs más dolgunk, mint kijelölni, mely évek legjobb filmjei, azon belül is milyen műfajú alkotások érdekelnek, majd kattintsunk a Show me gombra. Ezután már görgethetünk is a találatok között.

©

Az egyes filmekről láthatunk nézőképet, megnézhetjük az értékelését, azt, hogy milyen hosszú alkotásról van szó, kik a főszereplői, és a tartalmát is elolvashatjuk (angolul). Ha pedig a már említett nézőképre kattintunk, egy YouTube-videón a film előzetesét is megnézhetjük.

Arra az oldal sajnos nem vállalkozik, hogy a teljes filmet lejátssza, viszont lehetőséget ad annak bérlésére vagy megvásárlására.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!