szerző:
hvg.hu

Igazi zenei kincsesbányára lelhetünk az alábbi oldalon.

Ha szívesen tennénk tér- és időbeli utazást a zenében a világon, akkor érdemes felkeresni a Radiooooo nevű oldalt, amely koncepciójában is nagyon különbözik azoktól az oldalaktól, ahonnan zenéket streamelhetünk.

Streamelni persze innen is lehet, azonban itt nem kereshetünk zeneszámra, előadóra, annál inkább országra (ebben az egérgörgővel nagyítható térkép segít), és évtizedekre. Még valamit meghatározhatunk, azt, hogy lassú, gyors vagy különleges legyen-e a zene. Ha ezeket kiválasztottuk, máris elkezdődik lejátszás, egymás után jönnek a számok azokból az évekből és abból az országból.

©

Ha a bal oldali Now Playing gomb alá kattintunk, egy információs ablak jelenik meg az éppen játszott zenéről. Ha regisztrálunk az oldalon, akkor like-olhatjuk és meg is oszthatjuk a számokat, sőt akár megvásárolhatjuk őket. Mi több, mi is posztolhatunk zenét az oldalra, hogy bővülhessen a különleges zenei adatbázis.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!