szerző:
hvg.hu

Infografikát készítene, de nincs ötlete? Már meglévő infografikával színezné előadását? Mindkét esetben hasznára lehet az alábbi ingyenes szolgáltatás.

Kevés szóval, viszont annál több grafikai elemmel operálva érnek el célt az infografikák, nem véletlenül kedvelt eszközei az információ-átadásnak.

A sokat mondó nevű Information is Beautiful oldalon különféle témakörökben rengeteg infografikát találunk (jó pár interaktív is van közöttük), és ezek bármelyike engedélyezetten felhasználható. Persze arra is jók ezek, hogy ötleteket adjanak akkor, ha nekünk kell infografikát készítenünk, hiszen láthatjuk, hogy milyen témakörhöz, milyen megvalósítás illik a legjobban.

©

Az oldal használatához nincs szükség regisztrációra, és akkor is érdemes felkeresnünk, ha csak informálódni szeretnénk, számos érdekességet megtudhatunk ugyanis innen, az említett látványos körítéssel.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!