szerző:
hvg.hu

Ha olyan Facebook-üzenőfalat szeretnénk, amilyen csak nekünk van, akkor próbáljuk ki az alábbi Chrome-bővítményt.

A Facebook persze egyedi, mármint abban az értelemben, hogy mivel mindenkinek más ismerősei vannak, másféle képek, üzenetek jelennek meg, másmilyenek az ajánlott oldalak, stb. Azonban egyfajta egységesség is van a különböző Facebook-üzenőfalakban, amire elsősorban a kissé unalmas kék háttér nyomja rá a bélyegét.

Ha szeretnénk egyedi Facebook-oldalt, akkor változtassunk ezen a háttéren, és remek eszköz erre a Custom Facebook Background nevű Chrome-bővítmény.

©

A bővítmény letöltése után az ikonja akkor fog feltűnni az URL-beviteli mezőben, ha megnyitjuk a Facebookot – ahol már egy megváltozott háttérkép fogad, azonban ezt nem feltétlenül kell elfogadnunk. Ha a már említett ikonra kattintunk, a beállító oldalra kerülünk, ahol például meghatározhatjuk, mennyire legyenek átlátszók a hagyományos Facebook-elemek, -dobozok.

Választhatunk háttérképet az oldalról is, de tetszés szerint beállíthatjuk háttérnek bármelyik saját, jól sikerült fényképünket.

Ha az oldal mellett a Facebook Messengert is aktívan használja, íme 7 tipp, amit hasznos fog találni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!