szerző:
hvg.hu

A december elején tetőződő Star Wars-őrületet lovagolja meg az Electronic Arts is: kibocsátott egy izgalmas mobiljátékot.

Star Wars: Galaxy of Heroes az Electronic Arts új mobiljátékának a neve, amely tulajdonképpen egy gyűjtögetős szerepjáték. A játékosok hatvannál is több karaktert is összegyűjthetnek a Star Wars -niverzumban, akár olyanokat is, mint Darth Vader, Han Solo, Luke Skywalker vagy Boba Fett.

©

Kiválasztható, hogy melyik oldalon harcolunk, és például a Bespin, a Hoth, a Tatooine vagy a Coruscant bolygón vagy egyéb, a filmekből  emlékezetes helíszíneken állíthatjuk össze csapatainkat (a karakterek fejleszthetők, különféle eszközökkel is elláthatók), és kialakíthatjuk a legcélravezetőbb stratégiát. Van egyjátékos és multiplayer mód is, sőt a legjobb játékosok még díjakat is nyerhetnek.

©

A játék ingyen letölthető androidos készülékekre (4.1-től felfelé) és iPhone-ra (iOS 8 vagy újabb), és van játékon belüli vásárlási lehetőség is.

Ha érdeklik a legjobb telefonos játékok, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!