szerző:
hvg.hu

Nem csak globálisan, a hazai piacon is erős növekedést könyvelt el a Huawei az okostelefonok területén, hangzott el a vállalat évzáró sajtóeseményén.

A cég összesen 75,4 millió okostelefont szállított ki globálisan az első három negyedévben, 24,33 millióval többet, mint a tavalyi hasonló időszakban. Magyarországon idén eddig 235 ezer darabot szállítottak ki, ami jelentős növekedés a tavalyi évben hasonló idő alatt mért 100 ezerhez képest.

A P8 a gyártó idei legjobban sikerült telefonja
©

Seth Wang, a Huawei fogyasztói üzletágának új magyarországi vezetője elmondta: a Huawei piaci részesedése a magyarországi fogyasztói piacon jelentősen nőtt a GfK Piackutató Intézet szerint, 2015 októberében a Huawei és a Honor piacrésze 8,1% volt a hazai okostelefon-piacon.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!