szerző:
hvg.hu

Első körben nyolc népszerű PlayStation 2-klasszikust tett elérhetővé legújabb konzolján a Sony.

A Sony egyik vezetője nem is olyan régen hintette el, hogy dolgoznak a PlayStation 2 nagy klasszikus játékainak PlayStation 4-en való futtathatóságán. Amikor erről beszámoltunk, nem gondoltuk, hogy ilyen gyorsan valóság is lesz belőle: az első 8 játék szombat este 8 órától már le is tölthető PS4-re.

A játékok közt van a Grand Theft Auto 3, a GTA: San Andreas és a GTA: Vice City, a Dark Cloud, a Rogue Galaxy, a The Mark of Kri, a War of the Monsters és a Twisted Metal: Black.

Jó hír, hogy a játékokat a PS2-es felbontásnál sokkal jobb, 1080p Full HD-s felbontásban érkeznek az újgenerációs konzolra, illetve annak több funckionalitását is beléjük építették.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!