szerző:
hvg.hu

A 2048 mellett a Threes volt az a puzzle-játék, amely nagy sikert aratott a mobilosok körében. Az ingyenes alkalmazások után most itt a böngészős változat is.

Ugye emlékeznek a 2048-mániára? A puzzle-játék tavaly aratott nagy sikert, de az árnyékában egy másik hasonló, a Threes is nagy kedvenc lett a mobilosok körében, főleg miután Androidra, iPhone-ra, iPadre, Kindle-re és Windows Phone-ra is ingyenes lett.

Ebben a játékban is tologatni kell a számokat úgy, hogy egymás összegéből egyre nagyobb számok jelenjenek meg. És persze vigyázni, hogy állandóan biztosítsunk helyet az új kártyáknak. Ha nincs több hely a mozgatásukhoz, akkor vége a játéknak, és a kirakott számok összegéből kapjuk meg a pontszámunkat.

©

A Threes most böngészőben is elérhető, így a két ünnep között ha nincs kedve dolgozni, vagy szabadságon van és gép előtt, akkor ide kattintva el is kezdheti a játékot.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!