szerző:
hvg.hu

A Spider Solitaire az egyik legjobb pasziánsz, amelyet – az alábbi bővítmény letöltése után – közvetlenül a böngészőnkből érhetünk el.

A  Spider Solitaire az egyik legkedveltebb pasziánsz. Különálló programként is elérhető, azonban akár a böngészőnkbe is integrálhatjuk a hasonló nevű Chrome-bővítménnyel, amelyet innen tölthetünk le.

A települése után az Alkalmazások közé kerül, amit az eszközsávunkon találunk meg. Ha a továbbiakban bármikor játszani támadna kedvünk, csak kattintsunk rá, és el is indul a pasziánsz. Itt is három nehézségi szont közül választhatunk, attól függően, hogy hány színes lapot engedünk. A szabályok is ugyanazok: csökkenő sorrendben kell egymás alá tennünk a lapokat, azonban egyszerre csak egy lapot mozgathatunk. Ezt tehetjük egyszerű kattintással, vagy akár fogd és dobd módszerrel is.

©

Ha már nincs további lehetőségünk, a balra fent lévő paklira kattintva kérhetünk újabb lapokat.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!