szerző:
hvg.hu

Ha nem tud elaludni, vagy csak úgy érzi, pattanásig feszültek az idegei, próbálja ki az alábbi appot.

A Pzizz már jó pár éve megjelent asztali számítógépekre, azonban az idők szavára hallgatva iOS-es, illetve androidos változata is napvilágot látott.

Az appnak kétféle funkciója van, a nyugtató és energizáló Power Nap modul (piros színű), illetve az elalvást segítő Sleep modul (kék színű). Mindkét modul futásának időtartama tetszés szerint beállítható, 10 perc és 12 óra között.

©

A modulok mindegyike kellemes zenét, esetleg angol nyelvű beszédet (ez akár ki is kapcsolható), hangeffekteket stb. játszik le. Akárhányszor elindítunk egy modult, mindig más lesz a „műsor”, úgyhogy nem fogunk ráunni. Viszont ha valamelyik hangeffekt, zenei összeállítás megtetszene, elmenthetjük a Kedvencek közé.

A jobb felső sarokban lévő fogaskerék ikonra, azaz a Beállításokra kattintva sok jellemzőt tetszésünk szerint megváltoztathatunk, azaz teljesen testre szabhatjuk az appot.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!