szerző:
hvg.hu

Karácsonyra minden fontos streaming zeneszolgáltatásra felkerült a Beatles életműve, a hallgatottsági adatok pedig 48 óra alatt az egekbe szöktek.

A zenerajongók különleges karácsonyi ajándékot kaptak, ugyanis december 24-én kilenc streaming zeneszolgáltatásra felkerült a Beatles életműve. Többek között a Spotify, a Google Play, az Apple Music és a Tidal kínálatában is megtalálható már a legendás együttes stúdióalbumainak mind a 224 dala.

©

A siker nem maradt el: csak az első 48 órában 50 milliószor hallgatták meg a számokat a streaming szolgáltatásokkal. A Daily Mail érdekes statisztikára hívta fel a figyelmet: a Brandwatch adatai szerint a fiatalok körében is igen népszerű lett az életmű, a Beatles online halgatottságának 65 százalékát ugyanis a 34 év alattiakhoz kötődik.

Eddig a "Come Together" a legnépszerűbb sláger, 1,8 millió alkalommal streamelték az első két napon.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!