szerző:
hvg.hu

A Cut the Rope játéksorozat eddig is arról volt híres, hogy egy nagyon aranyos mobiljáték, de most robbant csak igazán a cukiságbomba: a legújabb játék jobb mint az eddigiek, ráadásul Androidra ingyenes is.

Több százmilliós letöltési számával az Angry Birds sikertörténetéhez lehet hasonlítani a Cut the Rope sorozatot, amely új részhez érkezett. A népszerű békás-madzagvágós-cukorkaevős játékból ugyanis megjelent a Magic névre hallgató kiadás, amelyben már Om Nom nem csak béka, hanem – ha herceggé nem is, de – más állatokká változik, attól függően, hogy mikor mire van szükség.

©

Az Androidra ingyen, iPhone-ra és iPadre 0,99 euró ellenében beszerezhető játék ettől még jobb, vagyis furfangosabb lett. Hiszen nem elég a madzagokra, a segédeszközökre és a pályára figyelni: az összes csillag begyűjtéséhez és a cukorka célba, azaz szájba éréséhez még azon is töprengeni kell, hogy mikor kell a bal alsó sarokban megnyomni az alakváltás gombot. Néha arra is ügyelni kell, hogy mikor kell visszaváltozni békává.

Egy adott csillagszám elérése esetén 1-2 pályán kaphatunk segítséget, ha nem jövünk rá a megoldásra, a jobb alsó sarkot megérintve ilyenkor egy madár jelenik meg, és mutatja meg, mit kell tennünk.

Amennyiben 2015 legjobb mobil játékaira is kíváncsi, itt megtalálja idei válogatásunkat.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!