szerző:
hvg.hu

Majd kéttucatnyi rajzot gyűjtött össze egy weboldal, szemléltetve, hogy – elsősorban a technika fejlődésének köszönhetően – miként is változott meg a világ az elmúlt évtizedekben.

Vicces, mégis elgondolkodtató rajzokat gyűjtött csokorba a Justsomething weboldal abból a célból, hogy megmutassa, mennyire más (rosszabb) lett a világ, mint 20 évvel ezelőtt.

A képek nagy része a technikai fejlődést mutatja, és bár a legtöbbjükhöz angol nyelvűek a feliratok, ezek már minimális nyelvtudás birtokában is érthetők. Ízelítőnek kiválasztottunk párat közülük, a többit pedig erre a linkre kattintva érhetik el.

©
©
©
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!