szerző:
hvg.hu

Ajánlunk néhány olyan mobilalkalmazást, amely a házibulik hangulatához, a kocsmázáshoz, az emlékek biztos megőrzéséhez, a másnapossághoz és az újévi fogadalmakhoz jelent komoly segítséget.

Előfordult már, hogy appajánlóinkban olyan alkalmazásokat mutattunk be, amelyek szilveszterkor óriási segítséget nyújtanak, és különböző okokból az esti buliban vagy másnap kifejezetten hálás lehet a szolgálatukért. Ezekből a cikkekből válogattunk.

Feldobná a házibulit? Ha ezt letölti, gyorsan profi koktélokat készíthet

Ha szereti a koktélokat és van is alapanyaga hozzá, akkor ezzel az alkalmazással gyorsan össze tud állítani egy italt. A remek és egyszerű receptekkel szolgáló app ráadásul ingyenes is.

Bármikor karaoke bulit csaphat mobiljával, ha ezt letölti

Otthon, egyedül is kipróbálható, de egy házibuli vagy egy baráti összejövetel bónusz programjaként még jobb ez az ingyenes karaoke alkalmazás.

Még józanon töltse le ezt az alkalmazást, másnap reggel hálás lesz érte

Egy erősnek ígérkező buli előtt két dolgot nem árt bebiztosítani: egyrészt hogy barátaival megtalálják egymást, ha szétszéled a társaság, másrészt hogy ittasan ne hívogassanak olyanokat, akiket – ilyenkor pláne – nem kellene. Van egy alkalmazás, ami mindkettőben segít.

©

Sör? Sör! – újabb faék egyszerűségű üzenetküldő, amit szeretni lehet

Sörözni szeretne egy barátjával? Egyszerűbben nem tudja ezt jelezni, mint ezzel az ingyenes alkalmazással.

Különös ötlet: így készíthet óriási hangszórórendszert telefonokból, tabletekből, laptopokból

A szilveszteri házibulihoz jól jön ez az óriási hangszórórendszer, amelyhez nincs is szükség hagyományos értelemben vett hangszórókra.

Mint a Másnaposokban: így derítheti ki, mi történt a tegnapi buliban

A Másnaposok című film utolsó jelenetében egy előkerülő fényképezőn nézik meg az előző napi legénybúcsú jeleneteit. Ugyanezt az izgalmas hatást érheti el egy buli másnapján, ha letölti ezt az ingyenes alkalmazást.

Készítsen képregényt a szilveszteri fotókból

Ha úgy gondolja, hogy szilveszteri képeiből vagy más alkalommal készített fotóiból akár egy történetet is ki lehet hozni, ezt az ingyenes alkalmazást mindenképp töltse le.

Változtatna életén? Ezzel könnyebb lesz megvalósítani

Ha néhány új szokással szeretné céljait elérni, akkor ezt az ingyenes alkalmazást érdemes letölteni motivációként, hiszen a fogadalmak betartását vagy be nem tartását itt lehet egyszerűen követni.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!