szerző:
hvg.hu

Ecset? Festővászon? Ugyan már! Elképesztő „festmények” készíthetők az Apple mobil (és asztali) eszközeivel is.

Az Apple „Start Something New” kampánya keretében azt szeretné megmutatni a világnak, hogy csupán a kreativitás (no meg a tudás és az ügyesség) számít, ha valaki az almás cég eszközeit használja.

iPhone 6s, iPad Pro, iPad Air 2, MacBook Pro, Apple Pencil, sőt még Apple Watch is szerepelt a felhasznált eszközök között, és az eredményül kapott „festmények” tényleg lenyűgözőek.

©
©
©

A fenti három kép csupán ízelítő a különleges kiállításból, a többi mestermű az Apple idézett oldalán nézhető meg, ahol az is látható, hogyan készültek el a remekművek, és milyen eszközöket használtal a művészek.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!