szerző:
hvg.hu

Akármelyik alkalmazást használja éppen, nem kell kilépnie, hogy a legfontosabb widgetekre rá tudjon nézni - ehhez csak ezt az alkalmazást kell letöltenie.

Ha van néhány olyan widget androidos mobilján vagy táblagépén, amelyet sűrűn szokott használni, akkor érdemes letöltenie az ingyenes Snap Swipe Drawer alkalmazást. Ezzel ugyanis az értesítési sávban is elhelyezheti a widgeteket, így ha valamelyikre egy app használata közben akar ránézni, akkor ki sem kell lépnie hozzá.

©

A Snap Swipe Drawer engedélyezése után az alkalmazásba lépve a jobb alsó sarokban látható plusz jellel adhat widgetet az értesítési sávhoz. Kiválasztás után két szám beállítása jelenik meg: a bal oldalival a widget szélességét, a jobb oldalival pedig a magasságát adhatja meg.

Innentől kezdve két lehetősége lesz: elérheti a widgetek nélküli értesítési sávot, ahogy eddig, de ha a widgetes verziót szeretné, akkor a képernyő jobb felső sarkából kezdje el húzni az ujját, és meg is jelennek a widgetek. Három widget használatáig ingyenes az app, ha többet szeretne elhelyezni itt, akkor 2 dollárért kell megvásárolni a korlátlanságot.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!