szerző:
hvg.hu

Egy új, nem hivatalos információ szerint nem tavasszal, hanem már holnap bemutathatja új telefonját a harmadik legnépszerűbb gyártó.

A GizChina értesülése szerint már holnap leránthatják a leplet a Huawei P9-ről, a Las Vegas-i CES 2016 fogyasztói elektronikai kiállítás sajtónapján.

A gyakran igaznak bizonyuló információkat közzétevő oldal szerint a P9-ben két hátsó kamera is lesz. Ami ennél is érdekesebb, minden eddiginél több, 6 GB RAM-ot szerelhetnek a készülékbe – ami jó hatással lehet az erőforrásigényes rendszer és alkalmazások zökkenőmentes futására. Így az 5,2 colos képernyővel emlegetett készülék még ütősebb lehet, mint elődje, a tavaly nálunk is jól szereplő P8.

A Huawei sajtóeseménye magyar idő szerint kedden 19 órakor kezdődik. Ha nem szeretne lemaradni a bejelentésről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!