szerző:
hvg.hu

Igaznak bizonyult az a néhány hónapja felröppent pletyka, amely szerint az LG képernyőgyártó üzletága egy papírként feltekerhető tévével rukkol elő.

A Las Vegasban órákon belül kezdődő CES fogyasztói elektronikai kiállításon mutatja be az LG azt a 18 hüvelyk (kb. 46 centi) átmérőjű OLED képernyőt, ami úgy tekerhető fel, mint egy papírból készült poszter. A monitorként vagy tévéképernyőként is használható megoldás előnye, hogy az eszközt így bármikor egyszerűen össze lehet tekerni, és egy csőbe helyezve így könnyen szállítható is.

©

Szintén a vegasi kiállításon tárja majd a nagyközönség elé az LG a – nem elírás – 1 mm vastag/vékony tévéjét is, melyről ide kattintva olvashat bővebben.

A CES 2016 kiállítás összes újdonságát itt találja. Ha nem szeretne lemaradni a továbbiakról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!