szerző:
hvg.hu

A Star Wars kultikus indulója kíséretében, a jól megszokott felvezető stílusában bármilyen szöveget megírhat egy oldalon. Elmesélheti így a szilveszteri bulit, a hétvégi vacsorát, vagy akármi mást is.

Elmesélné egy szilveszteri buli történetét? Stílusosan üzenne Star Wars-rajongó ismerősének? Ehhez hasonló célokra tökéletes a Star Wars Intro Creator honlap, ahol pofonegyszerű a jól ismert indulózenére írni egy olyan intrót, mint amilyen minden Star Wars-rész elején megjelenik.

©

Az oldalra lépve a fenti lehetőség jelenik meg, azaz már a "réges-rég egy messzi-messzi galaxisban" részt is át lehet írni, mondjuk egy ilyen felvezetésre.

©

A többi mezőbe is be lehet írni bármit, így egy történetet vagy egy érdeklődést fokozó üzenetet is úgy írhat meg, ahogy még sosem tette. Ha minden mezőt kitöltött, a "Play" lehetőségre kell kattintania, és már indul is az intró. Mi például spoiler-mentes Star Wars-kritikánkhoz készítettünk ilyen videót.

©

Ha elindítja a videót, a böngészőből máris kimásolhatja a linkjét, és elküldheti ismerőseinnek vagy megoszthatja a közösségi oldalakon.

Előtte ihletszerzés gyanánt érdemes felidézni az első hat rész intróját.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.