szerző:
hvg.hu

A legnagyobb slágerek refrénjeire is rövid videóklipet készíthet nagyon gyorsan ezzel az ingyenes alkalmazással.

Nem kell profi stáb, de még bonyolult vágóprogram sem hozzá, ha kedvenc számunk refrénjére készítenénk egy rövid videóklipet ismerőseink vagy saját magunk szórakoztatására. Ehhez csak le kell tölteni Androidra vagy iPhone-ra az ingyenes Triller alkalmazást, majd a “Start Here” lehetőségre kattintva máris megjelennek az ajánlatok.

Az elsők között magyar és nemzetközi slágerek is feltűnnek, a felső sávban lehet keresni is egy számra, a “My Music” lehetőséggel pedig a mobilon vagy tableten tárolt zenéinket is felhasználhatjuk.

©

A szám kiválasztása és betöltődése után a kék és piros pöttyel a csúszkán kell meghatározni, hogy a szám 30 másodperces részletéből mennyit és melyik részét használjuk fel. Ha ez kész, akkor a “+” jelre kattintva máris felvehetjük a kamerával az első videót. Jobb oldalon elő- és hátlapi kamera között válthatunk, zoomolhatunk is, bal oldalt pedig filtereket is kiválaszthatunk a látványosabb végeredmény érdekében.

Ha a zene végéig felvettünk egy részt, jöhet a következő, máshogy felvett részlet, majd az újabb és újabb ilyen, hogy változatos legyen a klip, több vágással. Az app logóját megérintve megnézhető az automatikusan megvágott videóklip, jobb oldalt pedig megjelenik a megosztó ikon, hogy a közösségi oldalakon, vagy üzenetküldővel megosszuk ismerőseinkkel a videóklipet.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!