szerző:
hvg.hu

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Twitter eltörli legfontosabb védjegyét, a 140 karakteres korlátot. Kiszivárgott, hogy a közösségi oldalon hamarosan sokkal hosszabbak lehetnek a bejegyzések. Nagyon sokkal.

Már tavaly is lehetett olvasni olyan pletykákról, hogy a Twitter el szeretné törölni azt, amiért sokan leginkább szeretik – vélhetően annak érdekében, hogy még többen használják, mint most. A több mint 300 millió aktív felhasználóval rendelkező közösségi oldalon maximum 140 karakteres lehet egy bejegyzés, de ez a szám hamarosan sokszorosára emelkedhet.

A re/code információ szerint legkésőbb 2016 márciusában a Twitteren 10 ezer (!) karakter lesz a korlátozás minden posztnál. A több mint 70-szeres növekedés egyébként ismerős lehet az aktívan twitterezőknek, hiszen a felhasználók pont ugyanilyen hosszú privát üzeneteket tavaly nyár óta már küldhetnek egymásnak.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!