szerző:
hvg.hu

Az alábbi appal nem mindennapi video-szelfiket készíthetünk, amelyekben különféle maszkok kerülhetnek ránk.

Az MSQRD (Masquerade) nevű ingyenes iOS-es alkalmazásnak már a neve is sejteti a lényegét: különféle maszkok (álarcok) kerülhetnek ránk, miközben magunkat videózzuk.

Tigrisfejet, majompofát, nyúlfüleket és még sok vicces dolgot választhatunk (a kép elhúzásával érjük el ezeket) , ha mókás videókkal lepnénk meg ismerőseinket. A legjobb az egészben, hogy a maszkos videók valós időben készülnek, azaz nem utólag illesztjük rá arcunkra.

©

Az elkészült video-szelfik megoszthatók a Facebookon, a WhatsAppon, e-mailben stb. Az app még csak bétafázisában van, és csak a legújabb iPhone-okon működik teljesen megfelelően, de a fejlesztők ígérik, hamarosan megjelenik a bug-mentes változat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!