szerző:
hvg.hu

Az iPhone-ok memóriája, szemben sok androidos készülékével, nem bővíthető microSD kártyával. Van viszont más megoldás is.

Az iPhone-ok égető memóriabővítési problémáját orvosolja a SanDisk eszköze, amelynek frissített változatát a CES 2016-on mutatták be.

A SanDisk Connect Wireless Sticket ugyan már láttuk korábban is, most viszont egy minden eddiginél nagyobb kapacitású, 200 GB-os változattal rukkolt ki a gyártó, és ez az "extramemória" 120 dollárba kerül.

©

A flash meghajtó segítségével, ahogy arra a nevében szereplő wireless szó is utal, vezeték nélkül lehet fájlokat átvinni az okostelefonról (nemcsak iPhone-okról, hanem androidosokról is) windowsos PC-kre, sőt akár Mac-gépekre is. A kapcsolódó app jelszóval védi a wifis átvitelt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!