szerző:
hvg.hu

A mai nap bezárja kapuit az idei év első nagy nemzetközi szakvására, a Las Vegas-i CES. Az alábbi videó az egyik legnagyobb kiállító kínálatát mutatja.

2600 négyzetméternyi területen mutatta be a Samsung azokat az újdonságokat, amelyeket alkalmasnak talált arra, hogy elhozza az idei CES-re. Ekkora területet két lábon járva képtelen befogadni az emberi szem, egy, a levegőben repülő drón viszont könnyedén átlát mindent.

Az alábbi videó egy drón szemével, a kiállítás látogatóinak nyüzsgése nélkül láttatja, hogy mi mindennel rukkolt ki idén az egyik legnagyobb szereplő, a Samsung.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!