szerző:
hvg.hu

Akár egyedül is lehet énekelni dalokat, de még jobb ismerősökkel együtt karaokezni ezzel az alkalmazással.

Egy házibuli szórakoztató kelléke lehet az Androidra ingyen letölthető YouSing, amely 25 ezer dalt kínál a karaokezáshoz, a kereső mellett különböző ajánlatok is vannak, hogy melyik slágert válasszuk.

Ha valamelyik dalt elindítjuk, nagyon jól követhető vele a dal ritmusa. Plusz jó pont, hogy a lejátszásnál a képernyő alján csúszkákkal lehet szabályozni a hangszerek, a zene vagy éppen a kórus hangerejét.

©

Az ingyenességért alkalmanként két, körülbelül fél perces reklámot meg kell nézni (vagy hetente több mint 1000 forintot fizetni, ami azért túlzás).

Ezzel az alkalmazással is fel lehet venni az éneklésünket, de ezt a részét igen nehezen beállíthatónak ítéltük. Megoldás persze erre is van: ha valaki mindenképp vissza akarja hallgatni a karaokezást, akkor ezzel az appal könnyedén megteheti, de ez már fizetős szolgáltatás.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!