szerző:
hvg.hu

Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit.

Már használhatja: végre Magyarországon is elindult a Netflix

Hosszú-hosszú éveket kellett rá várnunk, de mostantól végre Magyarországon is elérhetővé vált a tévézés nyugaton divatos, nekünk új formája.

Ilyet még nem látott: videón az 1 mm vastag, papírként feltekerhető TV

Még mindig csak néhány újságírónak mutatta meg az LG a papírként feltekerhető képernyőjének prototípusát, de így legalább pár videó készülhetett arról, hogyan is működik a fejlesztés jelenlegi fázisában.

Áll a bál: már 200 000 ember tiltakozik az iPhone 7 ellen, pedig még be sem jelentették

Több mint 200 ezren írták már alá azt az online petíciót, amelyben arra kérik az Apple-t, ne hatjsa végre a következő iPhone-nal kapcsolatban pletykált radikális csatlakozómódosítást.

Amire senki nem számított: a Facebook szándékosan kapcsolta le órákra az androidosokat

Különös módon tesztelte az androidos telefonnal rendelkezők hűségét a Facebook, derült ki egy friss jelentésből, amit a közösségi oldal üzemeltetői többszöri kérés ellenére sem kommentáltak.

A telefon, amit 30 percig kell töltenie, és utána 1 napig kibírja

Hatalmas képernyővel, gyors processzorral, nagy akkumulátorral és ígéretesnek hangzó gyorstöltéssel kerül hamarosan piacra a Huawei új csúcskategóriás óriástelefonja.

A héten lezajlott CES 2016 technológiai kiállítás összes újdonságát itt találja. Ha érdeklik a kütyük, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!