szerző:
hvg.hu

A korábbi jóslások szerint már februárban megérkezhet az LG G5. Lehet, hogy a most kiszivárgott meghívó is ezt bizonyítja?

Még több mint egy hónapot kell várni arra, hogy megnyissa kapuit Barcelonában a Mobile World Congress, a mobileszközök nagy nemzetközi seregszemléje. Mint megszokott, a nagy cégek mindig külön konferenciát tartanak közvetlenül az esemény előtt, és ez idén és az LG esetében sem lesz másként.

Kikerült a netre ugyanis egy kép, egy meghívó, amely egy február 21-i eseményre invitálja az érdeklődőket (az MWC február 22-én kezdődik). A játék elkezdődik, szól az invitálás szlogenje, és valószínűnek tűnik, valamint egybe is cseng a korábbi jóslatokkal, hogy az LG a G5-öt fogja bemutatni.

©

Ennek a telefonnak 5,3”-es kijelzője lesz, 3 vagy 4 GB RAM támogatja majd a Snapdragon 820-as processzor munkáját, és 32 GB-nyi belső tárhelye lesz. Persze az sem kizárt, hogy egy új G Flex okostelefont ismerhetünk majd meg, netán a V sorozatba érkezik egy új darab.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!