szerző:
hvg.hu

Kulcstartóján is könnyedén elfér ez a pehelykönnyű és extra kicsi LED-es zseblámpa, amelyet a világ legkisebbjeként emlegetnek.

A súlya 6 gramm, 1 centiméter széles és 3 centiméter hosszú - ezekkel a paramétererekkel került fel a BULLET LED-lámpa a Kickstarterre, és óriási sikert aratott. 35 napig gyűjtik még rá a pénzt, de már most több mint 150 ezer dollár gyűlt össze a támogatóktól, miközben 10 ezret terveztek.

©

A mini lámpa egy éjszakai erdei túra során nyilván nem a legjobb választás, de vészhelyzet esetén megteszi, egy rosszul kivilágított helyszínen vagy egy sötét lépcsőházban pedig a 15 lumenes fényerő éppen elégséges.

©

A fejlesztők ígérete szerint a lámpa 100 ezer órát bírja, ami már a “hisszük, ha látjuk” kategória, de ha csak a fele igaz, már akkor is bőven megér 8 dollárt (kb. 2300 forint), amit a kickstarteres előrendelésnél kérnek érte.

Ha nem csak a világ legkisebb, hanem az alighanem legjobb zseblámpája is érdekli, itt mindent megtudhat róla.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!