szerző:
hvg.hu

Országszerte jelentkezett, de nem mindenki tapasztalta a Telekom hálózatának hibáját, most az is kiderült, hogy mi volt a baj.

Hardveres probléma, egy hálózati berendezés meghibásodása miatt akadozott csütörtökön délelőtt a Telekom hálózata. Volt, aki mobilnetezni nem tudott, valakinél pedig a telefonálás sem működött. Eközben voltak olyanok is, akik mit sem érzékeltek a bajból.

A Telekom tájékoztatása szerint a szakemberek koradélutánra elhárították a problémát. Ezzel együtt még mindig szállingóznak a panaszok. Akiknél továbbra sem működik valami, azoknak érdemes újraindítaniuk a készüléküket, de az is segít, ha pár másodpercig repülő üzemmódban lecsatlakoznak a hálózatról, majd vissza.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!