szerző:
hvg.hu

A Nokia telefonokra tervezett klasszikus kígyós játék, a Snake új és igazi kihívást jelentő fordulatot vett ebben az ingyenes változatban.

A Nokia mobilok elengedhetetlen kelléke, a Snake a világ egyik legnépszerűbb játéka lett. Már sok verzióját láthattuk, tavaly például elkészült a legújabb hivatalos, korunknak megfelelő változata, de a Cube Worm így is tud újat mutatni. Az Androidra, iPhone-ra és iPadre is letölthető játékban szintén egy mozgó kígyót kell irányítani jobbra és balra, de mindezt három dimenzióban.

©

A fejlesztőknek ugyanis az a remek ötlete támadt, hogy egy hatoldalú kockán térben is elhelyezik a kígyót. Az egy dolog, hogy a pálya tele van akadályokkal, de állandóan forog is, ha pedig nem a megfelelő irányba tereljük a kígyót, akkor egyszercsak eltűnik a szemünk elől, miközben persze mozgásban marad.

Az ilyen helyzetek megoldása miatt nagyon kell figyelni, hogy a kocka melyik oldalán hol is voltak akadályok, hogy “vakon” is jó irányba tudjuk terelni a kígyót, amíg újra fel nem tűnik.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!