szerző:
hvg.hu

A mobiltelefonok tárolási kapacitása mindig szűkös, de szerencsére többféle kiegészítő megoldás közül válogathatunk.

Jó pár szolgáltató kínál már tárhelyet felhőiben, így elvileg nem lehet gond, ha szívesen fotózunk a mobilunkkal, és folytán a tárhely. Persze vannak, akik nem nagyon bíznak a távoli felhőkben, és inkább „házon belül” tartanák a képeiket. Számukra is van választási lehetőség: egyre több és egyre nagyobb kapacitású küldő tároló van már a piacon.

Ezek közé tartozik a Bevy is, egy olyan tároló eszköz, amely 1, illetve 2 TB-nyi helyet ad a fotók számára. Azonban több egy egyszerű háttértárnál, ugyanis egy privát fotómegosztó hálózatról van szó. csak azok férnek hozzá, akiknek a Bevy tulajdonosa hozzáférést ad, ők viszont bátran pakolhatják fel a képeiket, és megoszthatják azzal, akivel csak akarják ezen a hálózaton belül.

©

Lehetőség van a képek különböző kategóriákba rendezésére, így például dátum, téma, sőt hely szerint is csoportosíthatók, és mindez azt is jelenti, hogy nem lesznek csak úgy ömlesztve a képek a tárolón. A Bevy androidos és iOS-es telefonokkal is együttműködik, és egyszerű a felvételek átvitele, és akár televízión is megnézhetjük a képeket.

Az okos fényképtárolónak egyetlen hátránya az ára, az 1 TB-os változat 300 dollárba (körülbelül 87 ezer Ft), a 2 TB-os pedig 350 dollárba (kb. 100 ezer forint) kerül.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!