szerző:
hvg.hu

A japánok mindig is híresek voltak arról, hogy furábbnál furább termékekkel állnak elő, de ez a játék mindet übereli: az új Star Wars-robot, BB-8 és a Rubik-kocka keresztezését árulják.

Persze logikusnak is tűnhet az ötlet: ha már gömb formát is lehet hasonlóan forgatni, mint egy Rubik-kockát, akkor miért ne adják el ezt a népszerű játékot a világ jelenleg talán legkedveltebb figurájával? A fura termékeikről is híres japánok ilyesmin nem is szoktak túl sokat agonizálni, hanem megcsinálják, így született a BB-8 Rubik-kocka – bár túlzás, hogy kockának nevezik.

©

A Japan Trend Shop oldalán szállítással együtt 77 dollárért (kb. 22 ezer forint) megrendelhető játék elemei a készítők ígérete szerint olyan bonyolultan van összekeverve, hogy több órányi fejtörést okozhat, mire kirakjuk az új filmben látható robotot, kirakva pedig egy remek dísztárgy lehet a Star Wars-rajongók otthonában.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!