szerző:
hvg.hu

Meglepő módon próbálja magához (pontosabban újgenerációs okosórájához) csábítani a felhasználókat a Microsoft.

Elégedetlen az Apple Watchcsal (vagy egyéb okosórájával)? Akkor cserélje le a Band 2-re – valahogy így összegezhető a Microsoft legújabb üzleti ajánlata.

Tavaly októberben jelent meg a Band 2, az egy évvel korábban kiadott Band második generációs változata. A viselhető eszköz valahol a fitnesz kütyük és az okosórák között helyezkedik el, van benne pulzusmérő, hőmérő, alvásfigyelő, lépésszámláló, gyorsulásmérő, giroszkóp, sőt UV-mérő is, és persze kijelzi az e-maileket, SMS-eket, bejövő hívásokat. A Microsoft Band 2-t 250 dollárra árazták be, és most különös módon próbálnak minél több felhasználót begyűjteni.

©

Egy új, az Egyesült Államokra és Kanadára (február 7-ig) érvényes akció keretében akár ingyen is kapható egy vadonatúj Band 2, feltéve, hogy leadnak helyette egy értékes Apple okosórát, mondjuk egy rozsdamentes ácélházba bújtatott, Milanese Loop darabot. Ezt ugyanis szintén 250 dollárra tartja a Microsoft, így egyértelmű a csere, de például egy alumínium házas, egyszerűbb Apple Watchot csak 150 dollárért számítanak be, így még 100 dollár fizetendő.

©

Amúgy nemcsak az Apple Watch cserélhető le, számos márka megtalálható és kikalkulálható a kapcsolódó weboldalon.

Nem jár túl jól például az, aki egy Fitbit Flexet cserélne le (10 dollárt adnak korábbi kütyüjéért), de az sem, akinek az első generációs Bandje van, ezt ugyanis 35 dollárért számolja be a Microsoft.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!