szerző:
hvg.hu

Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb tech témáit.

Kiszivárgott a Tinder titka

A gyorsított eljárásban működő társkereső alkalmazás rendszere titokban rangsorolja a felhasználókat, hogy mennyire kívánatosak. Nem egészen a véletlenen múlik, hogy kinek kiket dob fel a Tinder.

Itt a vége: eltűnik az egyik ismert mobilgyártó neve

Az első mobiltelefon gyártója, majd a kilencvenes-kétezres évek meghatározó vállalata volt a Motorola. A név még az idén örökre eltűnik a telefonokról.

Miért von le a Netflix 3283 forintot az ingyenes próbahónapért?

A Netflix senkinek nem számlázza ki a próbahónap díját, még akkor sem, ha a bankszámlára nézve ez elsőre így tűnik. Máris elmagyarázzuk.

Androidot futtatna PC-jén? Itt van hozzá az új, ingyenes operációs rendszer

Bárki ingyen letöltheti a Remix OS-t, egy egészen újszerű androidos operációs rendszert.

Félti az androidos telefonját? Akkor ennek az appnak rajta a helye

Ha valaki attól tart, illetéktelenek is megpróbálhatnak hozzáférni a telefonjához, telepítsen rá egy ügyes kis őrt, olyat például, mint az alábbi alkalmazás.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!