szerző:
hvg.hu

Több órás szórakozást kínál ez az oldal, ahol csak be kell írnia a hangulatához leginkább illő számot, majd egy gombnyomással megjelenik egy remek lejátszási lista YouTube-os videóklipekkel.

Ha pár óráig zenét hallgatna, de nincs hangulatához illő lejátszási listája YouTube-on, vagy már unja a megszokott számokat, akkor a Music Walker tökéletes választás. Ide kattintva ugyanis pár másodperc alatt remek lejátszási lista kérhető, közel száz videóklippel.

Ehhez csak meg kell adnia azt a számot, amely leginkább illik a hangulatához (az “Artist” mezőben az előadó nevét, a “Track Name” felirat mellé pedig a szám címét), majd a “Start Exploring” lehetőségre kattintani.

©

Kész is, bal oldalt gyorsan megjelenik egy tesztelésünk alapján változó, általában 80-90, de olykor több videóklipet tartalmazó lejátszási lista, jobbra pedig a számok YouTube videója is látható.

Amennyiben Spotify-t (is) használ, egy korábban ajánlott, hasonló szolgáltatást is érdemes kipróbálnia.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!