szerző:
hvg.hu

Országszerte több településről is szolgáltatáskiesést jeleznek az Invitel előfizetői.

Mind az internetszolgáltatás, mint az a hiba bejelentésére szolgáló 1445-ös szám elérhetetlen, erről panaszkodnak sokan a szolgáltató Facebook-oldalára érkező panaszokban, és más közösségi felületen is.

Az előfzetők jelzése alapján a hiba hétfő délután fél 3 óta állt fenn. A problémát az ország több pontjáról is jelezték, gondok voltak többek között Aszódon, Kiskőrösön, Nagymaroson, Orosházán, Sződligeten, Vácon, Veresegyházán és Verőcén is.

Az Invitel szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye a szakemberek az üzemzavar kiváltó okát jelentő berendezések működését kora estére stabilizálták. Ennek eredményeként a meghibásodással érintett területeken a szolgáltatások este 18.00 órától részlegesen, majd röviddel ezt követően teljes mértékben ismét elérhetővé váltak. A szolgáltató elnézést kér ügyfeleitől.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!