szerző:
hvg.hu

Egy igazán kellemes változás érkezett a mobilos Google-keresésekbe.

A Google folyamatosan fejleszti keresési szolgáltatását, és ismét egy pozitív változással lepte meg az androidosokat – számolt be róla az Android Police.

Tulajdonképpen egy kis ideje már él ez a változás, azonban csak mostanság kezdett szélesebb körben elterjedni. Arról van szó, hogy ha egy appot letöltenénk, akkor nem kell elmenni a Google alkalmazás-áruházába (Google Play), és ott megkeresni, hanem elég beírni az app nevét a Google keresőbe.

©

Ilyenkor legfelül a Google Playes találatok jelennek meg, és ott van mellettük a Telepítés gomb is. Ha erre kattintunk, azonnal az áruházszerű felületre kerülünk, ahonnan máris kezdeményezhetjük a telepítést. Egyelőre mindez csak a kifejezett Google-keresésekre igaz, a Chrome böngészővel állítólag még nem működik.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!