szerző:
hvg.hu

Akinek magyar szinkron és felirat nélkül is bejött a Netflix, talán egy dolgot hiányolhat: egy igazán jó keresési lehetőséget a filmekhez és sorozatokhoz – amiket aztán például a Netflixen is megnézhet. Ez az oldal praktikus módszereket kínál a válogatásra.

Már Magyarországon is elérhető a fix havidíj ellenében korlátlan filmezést és sorozatnézést kínáló Netflix, de két probléma van vele: a magyar szinkron és felirat hiánya, illetve a túlságosan egyszerű keresője. Előbbire a türelem a megoldás, utóbbira pedig a Fixed. Bár mi is mutattunk már egy módszert, amellyel több kategória alapján lehet válogatni a tartalmak között, de ez az oldal még jobb.

©

Itt ugyanis nem csak műfajok ("Genre") szerint lehet szűrni, hanem például a legnagyobb filmadatbázis, az IMDb felhasználóinak értékelései ("Raitings") alapján is. A "Type" feliratra kattintva csak filmek vagy sorozatok között is lehet válogatni, a "Year of Release" opció révén pedig az adott tartalom megjelenési ideje alapján is lehet szűkíteni a kört.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!