szerző:
hvg.hu

November 30-án jelent meg a YouTube-on, és mára már több mint százmillióan meg is nézték a dél-koreai rapper új klipjét.

Negyedszer is sikerült meghaladni a 100 milliós nézettséget a YouTube-on. Psy, a dél-koreai rapper büszkén tweetelte, hogy legújabb klipjére már több mint 100 millióan voltak kíváncsiak.

©

A Daddy című videoklip november 30-án jelent meg, így körülbelül másfél hónapba telt a 100 milliós határ megdöntése. Ez a szám tényleg imponáló, azonban nem éri el a második klip, a Gentleman sikerét: ennek a videónak ugyanis mindössze négy napra volt szüksége a hasonló nézettség elérésére. Ezzel rekordot állított fel, a második helyen Adele Hellója van, amelyiket 5 nap alatt néztek meg ennyien.

A Gangnam Style-nak, amellyel Psy berobbant a köztudatba, 44 napra volt ehhez szüksége, de vegyük figyelembe, hogy egy akkor még ismeretlen előadóról volt szó. A harmadik videoklip (amelyben Snoop Dogg is közreműködött), a Hangover is átlépte ezt a küszöböt, másfél hónap alatt érte el ezt a nézettséget, akárcsak a Daddy.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!