szerző:
hvg.hu

Eredményes évet tudhat maga mögött a filmnézős szolgáltatás, és az idei még ígéretesebbnek tűnik.

A tavalyi év során 17 millió új felhasználója lett a Netflixnek, amit év végére már 75 millió ember használt – derült ki a vállalat által most közzétett éves jelentésből. A legjobban a karácsonyi negyedév sikerült, október és december között 5,6 millióval lettek többen a netflixesek.

Bár az utolsó negyedév rekordnak számít a cég történetében, a felhasználói tábor bővülése minden valószínűség szerint csak most indul majd be igazán: a Netflix két hete 130 országban, köztük Magyarországon is elérthetővé tette a fix havidíjért cserébe korlátlan film- és sorozatnézést kínáló szolgáltatását, amit egy hónapig ingyen lehet kipróbálni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!