szerző:
hvg.hu

A két idei Nexust már nem az LG és nem is a Huawei gyártja majd, állítják jól értesült források.

Akárcsak 2015-ben, idén is (legalább) két új Nexus kerülhet piacra, azonban most nem a tavalyi partnerek gyártósorairól kerülnek le ezek.

A legfrissebb értesülések szerint az idei partner a HTC lenne, és ez a cég gyárthatná mindkét készüléket. Ez utóbbiaknak már a kódnevük is kiszivárgott egy, a jól értesültségéről híres ROM-fejlesztőtől: a nevek T50 és T55.

©

Mint azt már korábban is lehetett tudni, az újdonságoknak 5”-es, illetve 5,5”-es lesz a kijelzőjük, így a T50 valószínűleg az előbbi, míg a T55 az utóbbi kódneve.

A HTC amúgy régi-új partner, hiszen ő gyártotta a legelső Nexus telefont, a Nexus One-t, illetve a 2014-ben debütált Nexus 9-et is.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!