szerző:
hvg.hu

Mások szemével láthatjuk a világ számos gyönyörű helyét, ha felkeressük az alábbi oldalt.

A DiziVizi oldal a világ legkülönbözőbb helyein készült videókat gyűjti össze, ezeket nézegethetik az oldal látogatói.

Ha érdekel, hogy milyen Párizs, London vagy az oly sokat emlegetett dubaji Pálma, csak üssük be az oldalon lévő keresőmezőbe a város (emírség) nevét, és egy térképen már láthatjuk is a találatokat, azaz a videókat illusztráló filmkockákat, illetve azt, hogy azon a részen hány videó található (belenagyítva érjük el ezeket.) Ha rákattintunk valamelyikre, el is indul a film, láthatjuk a nevezetességeket, mások szemével.

©

A videók között egyébként szűrhetünk is (balra található Filters mező) különböző kategóriák és dátum alapján is.

Ha pedig bevállalunk egy rövid regisztrációt, saját videókat is feltehetünk, ami már csak azért is jó lenne, hogy minél több videó legyen Magyarországról is.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!