szerző:
hvg.hu

Ez az ingyenes Instagram kliens az új Android dizájnjához jobban passzol, mint az eredeti alkalmazás, ráadásul magyar nyelvű és hasznos funkciókat kínál.

Az Instagram alkalmazással alapvetően nincs gond, de az androidosok számára így is sokkal vonzóbb lehet egy ingyenes kliens app, az Imagine for Instagram letöltése. Az operációs rendszerben megszokott material dizájn ugyanis itt visszaköszön, egy szép appról beszélünk tehát, amelynek további előnye, hogy magyar nyelvű menüvel rendelkezik.

Egy funkciója nekünk különsen tetszett: amíg az Instagram alkalmazásban a 8 mindenki számára fontos trükk egyike az általunk lájkolt fotók megtekintése, addig itt sokkal inkább szem előtt van a kedvenc képeink és videóink galériája: csak a bal felső sarokból megnyitható menüben a "Kedvelt" lehetőséget kell kiválasztani hozzá.

©

Sok felhasználó számára a legkedvesebb alkalmazások között van az Instagram, így az Imagine esetében érdemes megfontolni a 799 forintba kerülő prémuim verzió megvásárlását. Ezzel ugyanis eltűnnek a hirdetések, több felhasználói profilt lehet kezelni, a közelben lévő instagramozók képeit is át lehet nézni, illetve mások fotóit és videót egy érintéssel meg lehet osztani a saját profilunkon keresztül. Még egy adalék: a fizetős alkalmazással több háttérszín és dizájn közül is választhatunk.

Az Instagramot használó androidosoknak pedig egy másik, korábban bemutatott alkalmazást is szívből ajánlunk, ugyanis a Tiles Instagram Lock Screen segítségével még csak fel sem kell oldani a képernyőzárat, hogy átfussuk az új instagramos tartalmakat.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!