szerző:
hvg.hu

Kis terület, egy egér, pár kocka és egy cél. Mi lehet ebben nehéz? Gondolhatja bárki, de ez az ingyenes játék bizony ki tud fogni az emberen néhány pálya után is.

Az Androidra ingyen letölthető Egércsapda nem grafikája miatt érdemel elismerést. Az alap szituáció a következő: egy egér egy négyzet alakú területen csapdába kerül, hiszen kockák állják el az útját az egérlyuk elől.

©

A feladat adott: úgy kell tologatni ezeket a kockákat, hogy az egérlyukba tudjuk húzni az állatot. Igen ám, csakhogy meg van adva hány érintésből kell ezt elérni, plusz még a másodpercmutató is folyamatosan pörög, hiszen azért is több pont jár, ha minél gyorsabban oldjuk meg a feladatot.

Az első pályákon nyilak segítenek, hogy ráérezzünk a játékra, aztán jönnek az egyre nehezebb pályák, néhány után már igen elgondolkodtatóvá válik. Egy órán belül pedig csak egyszer kérhetünk segítséget a megoldáshoz.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!