szerző:
hvg.hu

A reggeli kelés sosem kellemes, a hétfői pedig egyenesen rémálom…lenne, ha az alábbi app ezt hagyná.

Az ébredés, ha az nem magunktól történik, nem egyszerű, akárhol is élünk a világban. Talán ezért is van annyiféle trükkös ébresztő alkalmazás. A Microsoft is beszállt erre a piacra, és egy olyan androidos appot készített, amely mögött gépi tanulás, számítógépes látás, mesterséges intelligencia is húzódik. De ne ijedjünk meg, egy igazán jópofa appról van szó.

Az ingyenes Mimicker Alarm látványos felületén állítható be az ébresztés ideje, de ebben még nem is nagyon különbözik a hasonló célú appoktól. Abban viszont igen, hogy három különleges játékos feladat közül kell választani, ezeket kell sikeresen megoldani, hogy megszabaduljunk az idegesítő ébresztő hangtól.

©

A Color Capture egy olyan fotó elkészítését kéri, amelyen egy általa megadott szín is szerepel (ez nem is olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, különösen, ha nincs olyan szín a szobánkban). A Tongue Twister a nyelvünk számára jelent kihívást, míg a legérdekesebb az Express Yourself, amelynél az app által meghatározott arckifejezést kell magunkra öltenünk, és így kell szelfit készítenünk (ezt akár meg is oszthatjuk a későbbiekben).

A Mimicker Alarm egyébként egy Microsoft Garage fejlesztés, és a kódjai megtalálhatók a GitHubon.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!